Može li nam san govoriti o budućnosti?

Mnogo je napisano o snovima i njihovom značenju ili svrsi. Čovječanstvo je fasciniralo našim snovima otkako se prvi sanjar probudio i pitao se što znače njihove vizije. Od davnina smo gledali u svoje snove kako bismo pronašli znakove onoga što naša budućnost nosi. Prvi pisani snovi za koje znamo bili su 4000. godine prije Krista. Najraniji spisi koje imamo o snovima prvenstveno su tekstovi o njihovom vjerskom i duhovnom značenju.

Većina ljudi će otprilike jednu trećinu svog života provesti u snu. Naši snovi su stvarni dio nas, ali se prečesto zanemaruju. Snovi nam mogu dati uvid i razumijevanje naših osobnih života. Oni će nam pomoći da razumijemo našu prošlost, sadašnjost, a ponekad i budućnost. Sve što trebamo učiniti je obratiti pažnju na svoje snove i upoznati ih.

Snovi mogu sadržavati poruku za budućnost.

Imamo različite vrste snova. Često se naši snovi sastoje od slika iz naših najhitnijih misli i/ili osobnih iskustava. Ponekad, međutim, naši snovi mogu biti posebni. Naši snovi mogu komunicirati s nama ako im i mi dopustimo. Sve što trebamo je slušati.

Vjerujem da postoje dvije glavne vrste proročkih snova.

Oni koji nam dolaze iz našeg “dubljeg” ja, koji je puno svjesniji određenih stvari nego što smo mi na svjesnoj razini, i oni koji su potencijalno došli iz “vanjskog” izvora.

Objavljeno dana