JOIE AUTOSJEDALICA EVERY STAGE FIX

Tražite li sjedalicu koja će rasti zajedno s vašim djetetom? Autosjedalica Joie Every Stage Fix je savršen izbor za vas! Ovaj model nudi maksimalnu udobnost i sigurnost, prilagođavajući se vašem djetetu kako raste.

U ovom pregledu, ćemo vam detaljno opisati karakteristike i prednosti ove sjedalice, kako biste mogli donijeti najbolju odluku za svoje dijete.

Joie Every Stage Fix je autosjedalica koja se može koristiti od rođenja do 12 godina, što znači da ne morate kupovati nove sjedalice svake godine. Sjedalica može biti postavljena unazad do 18 kg, a nakon toga se okreće prema naprijed. Također nudi tri položaja nagiba, prilagođavajući se različitim potrebama vašeg djeteta.

Ova sjedalica pruža maksimalnu sigurnost vašem djetetu. Ima Isofix sistem pričvršćivanja, koji omogućuje brzu i jednostavnu instalaciju. Također nudi pet točaka pričvršćivanja, kako bi se osiguralo da vaše dijete ostane na mjestu tijekom vožnje.

Joie Every Stage Fix također nudi izvrsnu udobnost. Sjedalica ima podesive naslone za glavu i pojas, kako bi se prilagodili veličini djeteta. Također ima mekanu presvlaku koja će vašem djetetu omogućiti ugodnu vožnju.

Joie Every Stage Fix je izvrstan izbor za roditelje koji traže autosjedalicu koja će rasti zajedno s njihovim djetetom. Pruža maksimalnu sigurnost i udobnost, a također je jednostavna za instalaciju i korištenje.

Ako želite kupiti autosjedalice, posjetite našu web stranicu i naručite danas ili čitajte korisne tekstove i vodiče o autosjedalicama ovdje!

Objavljeno dana