Izbor između Da i Da

Metoda koja se koristi za odvođenje Kare u krevet izgleda pomalo kao varalica. A tko sam ja da kažem da nije? Ipak želim da obratite pažnju na jednu stvar. Kara je bilo drago što je dobila izbor između da i da.

Vaši se klijenti ne razlikuju puno

Klijenti vam dolaze svaki dan tražeći da im date izbor. Izbor između da i da. Umjesto toga, sve što im dajete je izbor između da i ne.

Prijatelju, tvoj će bankovni račun doživjeti daleko bolje dane samo ako se odmakneš i upotrijebiš ogromnu moć izbora između da i da.

Naravno, ne morate vjerovati da ovaj faktor izbora djeluje. Ne morate vjerovati da će vam se prodaja povećati. Sve što morate vidjeti je dokaz. Stoga ću u članku ispod demonstrirati psihološki faktor izbora. Kako to može djelovati na vas i kako se može okrenuti protiv vas i ugristi vas na znate-gdje.

Sve je počelo jednog glupog gubitničkog dana u studenom…

Bilo nam je dobro s prodajom na našoj web stranici kada smo napravili jednu promjenu. Promjenu ću demonstrirati u donjem članku kako bi vam pomoglo da otvorite stranicu kako biste mogli vidjeti o čemu govorim.

Ako pogledate ovu stranicu na http://www.psychotactics.com/hiddenlink.php, vidjet ćete da imate izbor kupiti dva paketa. Jedan je kopija Brain Audit, a drugi izbor je kopija Brain Audit + Brain Audit Rip.

Do sredine studenoga smo imali obje ponude. Onda smo jednog jutra vođeni egom odlučili isključiti jedan izbor.

Kupcima smo dali izbor između da i hm..NE!

Gotovo u roku od 24 sata, naša prodaja je krenula na jug bez ikakvog razloga. Ignorirali smo ovu bolesnu opuštenost otprilike tjedan dana. Zatim smo se osvrnuli na ono što je funkcioniralo. I vratili smo izbor između da i da.

Kupac se vratio u izbor-ville i prodaja je porasla.

Ali evo zanimljivog dijela

Među dva paketa jedan ima puno višu cijenu. Ipak, više od 97,5% kupaca, kada su imali mogućnost izbora između dva paketa, odabralo je skuplji paket.

Kupac nije glupan

Nema siree. Kupac točno zna što želi. A kad joj se da izbor između da i da, ona odlučuje kupiti ono što joj stvara najveću vrijednost. Naravno, ako postoji poticaj za kupnju, kao što je bio u ovom slučaju, onda postoji daleko veća vjerojatnost da će ona kupiti skuplji proizvod.

Kupac nije glupan…ali ja sigurno jesam

Razmisli o tome. Ako vam prihod skoči. Da kupci kupuju proizvode skuplje cijene, što biste logično učinili? Ne biste li uzeli isti koncept i upotrijebili ga gdje god možete?

Mislili biste da bi pametna osoba to učinila, zar ne? (Zbog čega sam se kvalificirao na početku ovog odlomka). Ali ne! Dok razgovaramo, jedini proizvod koji ima izbor DA i DA je stranica koju sam već spomenuo gore.

Nemojte stati u jednom trenutku. Provedite koncept kroz njegove korake

Ako se bavite savjetovanjem, pogledajte izbor između da i da. Dajete li kupcu izbor između paketa A i paketa B. Ili nudite samo jedan paket? Ako prodajete proizvode, koncept izbora da i da ostaje na mjestu.

A nakon što ste otkrili da koncept funkcionira, puh-lease nemojte raditi gluposti. Pregledajte svaku moguću stvar koju prodajete. I stavite faktor da i da. Ne samo da će vam to donijeti veću količinu prodaje, već i puno bolju cijenu za svaki proizvod/zadatak savjetovanja koji obavite.

Rekao sam da i da…NE da i da i da i da

Ti, ja, svi žudimo za izborom. Ali daj nam previše i malo ćemo se waka-waka u našim mozgovima. Jer izbor se temelji na odbijanju. Da biste odabrali sladoled s okusom jagode, morate mentalno odbiti sve ostale okuse.

Ako klijentu date previše za izbor, on će na kraju zakolutati očima, provjeravati RAM i isključiti mozak prije nego što vi uopće budete imali vremena učiniti išta.

Neka vaše opcije budu jednostavne. Zadržite izbor između da i da.

Tako da ni trogodišnjak nema problema s odabirom!

Objavljeno dana